Ohje maailman parhaaseen ja todella helppoon porkkanakakkuun!
Pohja:
4 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl vaniliinisokeria
0,5 tl suolaa
4 porkkanaa
1,5 dl öljyä
Kuorrutus:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
n. 1,5 dl tomusokeria
1 appelsiinin (käsin puristettu) mehu
Pohja:
Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
Vispaa sokeri ja kananmunat kuohkeiksi.
Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään.
Lisää kananmuna-sokerivaahtoon porkkanaraaste, kuivat aineet ja öljy.
Paista kakku kakkuvuoassa tai pellillä 190 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 45 minuuttia. Älä avaa uunia kesken paiston, ettei kakku lässähdä!
(Kumoa kakku vuoasta kun se on täysin jäähtynyt.)
Kuorrutus:
Vispaa tuorejuusto, tomusokeri ja appelsiinin mehu keskenään.
Levitä jäähtyneen kakun päälle.
Anna kakun jäähtyä vähintään muutaman tunnin.
Huom! Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän tekemisen jälkeen :)
Makoisia hetkiä kakun parissa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Please, leave a comment. You will cheer my day up! :)