tiistai 8. toukokuuta 2012

8/5/2012




Aurinkoista viikon alkua! Yllä joitakin sekalaisia kuvia maailman sekalaisimmassa kollaasissa. Kameraan olen tarttunut viime aikoina hävettävän vähän, vaikka rakastan uuttaa objektiiviani todella paljon! Onneksi koulu loppuu pian ja kaikelle mukavalle jää enemmän aikaa!
 Tämä päivä meni koulussa tosi nopeasti kun oli vaan neljä tuntia ja sen lisäksi tutor-koulutus parin muun koulun lukiolaisten kanssa. Aamun musantunnit ei kuulu mun suosikkeihin, mutta onneks niitä on jäljellä enää vähän yli viisi ja sitten ne on ohi! Tutor-koulutus oli tosi kivaa ja oli hauskaa tutustua vähän myös muissa kouluissa tutoreiksi aikoviin!

Harkitsin jo tänään lähteväni ilman takkia kouluun, mutta en vielä uskaltautunut -  ehkä huomenna, tai sitten vasta ensi viikolla. Laskin kalenteristani juuri, että koulupäiviä ennen koeviikkoa on naurettavat yhdeksän koulupäivää ja kesälomaan 26 päivää (ja lämpimälle uima-altaalle ).

 Miten ihmeessä mun pitäisi selviytyä mantsa 1-kurssista kiitettävästi, kun motivaatio kirjan avaamiseen kesti viiden ensimmäisen kappaleen lukemiseen ja englannin sanojakin olen lukenut noin 15 minuuttia koko kurssin aikana...No oma vikahan se on kun motivaatio lähes kaikkien kouluhommien suhteen on pyöreä nolla. Ehkä voisin nyt kuitenkin lähteä tekemään yhtä tämän jakson mieluisimmista kouluhommista: Obaman elämänkerran pariin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Please, leave a comment. You will cheer my day up! :)